Peilit

Monipuolinen valikoima erilaisia peilejä

Peili on heijastavaa lasia. Heijastavuus saadaan aikaan pinnoittamalla peilin toinen puoli metallilla, kuten hopealla tai kuparilla. Peilillä luodaan sisustukseen avaruutta ja tilan tuntua tai sitä käytetetään käytännön syistä esimerkiksi kylpyhuoneissa. Muita peililasin käyttökohteita ovat esimerkiksi kuntosalit, tanssistudiot sekä julkiset tilat.

Valikoimistamme löytyy valopeilejä, huurtumattomia peilejä, kehystettyjä peilejä, piilopeilejä sekä erivärisiä ja kuvioituja peilimateriaaleja. Tarjolla on lisäksi huomattava valikoima antiikki- ja kuviopeilejä. Peilit leikataan ja hiotaan aina kohteen mittojen mukaan.

Piilopeili mahdollistaa läpinäkemisen toiselta puolelta

Piilopeili on lasi, joka mahdollistaa läpinäkemisen ainoastaan toiselta puolelta. Tämä ominaisuus on mahdollinen vain silloin, kun valaistusolosuhteet ovat tarkkailtavan ja tarkkailijan välillä vähintään 7:1.

Pyydä tarjous peileistä »

Peilit

Peilillä luodaan sisustukseen avaruutta ja tilan tuntua. Tyypillisiä peilien käyttökohteita ovat kylpyhuoneet, kuntosalit, tanssistudiot ja julkiset tilat.

Valopeilit

Valopeilit tuovat ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Valopeilit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi hotellihuoneiden kypyhuoneisiin.

Huurtumattomat peilit

Huurtumaton peili toimii erityisen kätevästi sellaisessa kylpyhuoneessa, jonka yhteydessä on suihku.

Kehystetyt peilit

Kehystetyt peilit tuovat persoonallisuutta tilaan. Kehyksellä tuot esimerkiksi tiettyä värimaailmaa sisustukseen.