Yritys

Monipuolinen ja jatkuvasti uudistuva lasi- ja alumiinialan ammattilainen

Kaune Oy on kolmannessa sukupolvessa toimiva lasi- ja alumiinialan perheyritys, joka on erikoistunut sisustus- ja rakennusalan vaativiin suunnittelu, tuotanto ja asennuspalveluihin. Noudatamme edelleen keskeisiä arvojamme – laatua, asiantuntemusta ja palvelua, ja pyrimme kehittymään ja uudistumaan jatkuvasti. Kaiken toimintamme taustalla on halumme palvella asiakasta kunnianhimoisissa ideoissa, laadusta ja toimitusvarmuudesta tinkimättä.

Tunnettu luotettavuudesta ja vahvasta erikoisosaamisesta

Asiakkaamme tuntevat meidät vähintään kahdesta asiasta: luotettavuudesta ja monipuolisesta erikoisosaamisesta. Työskentelemme toimeksiannoistamme aidosti innostuen, eikä mikään projekti ole meille liian suuri tai innovatiivinen. Sadan vuoden kokemus rakennus- ja laivanrakennusalalta on luonut vakaan pohjan toimiville työskentelytavoille ja asiakaspalvelusuhteille.

Yrityksemme toiminta-ajatuksena on yhdistää perinteisiä kädentaitoja alan uusimpiin tuotantomenetelmiin, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseen – aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Kysy lisää palveluistamme »

Kaune - Suomen Vahvimmat

Kaune