Kylpyhuoneen lasitukset

Tyylikkäät kylpyhuoneen ja saunan lasitukset

Viihtyisä kylpyhuone on toimiva ja omaa silmää miellyttävä. Nykyaikaisessa kylpyhuoneessa suositaan lasisia, suuria suihkuseiniä ja suihkunurkkauksia. Myös saunan puolella lasista on tullut haluttu elementti – niin ovissa kuin seinissä. Löydät valikoimastamme runsaasti tyylikkäitä lasituotteita kosteisiin tiloihin.

Suihkunurkat ja -seinät turvalasista

Toimitamme suihkunurkat ja -väliseinät joko vakiomallistostamme tai valmistamme ne asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Lasit ovat aina turvalaseja sekä heloitukset ja profiilit ruostumattomia. Hyödyntämällä hiekkapuhalluskuviota tai kuviokalvoa saadaan aikaiseksi persoonallisia ja näyttäviä lopputuloksia.

Saunan lasiovet ja -seinät

Saunan lasiseinissä käytetään aina karkaistuja laseja, joko yksittäislaseina tai eristyslasina. Tasolasien vakiovärien (kirkas, musta, harmaa, ruskea, vihreä, sininen) lisäksi voidaan käyttää karkaisuun soveltuvia erikoislaseja, kuten etsattua lasia (maitolasi).

Heloitukset ovat lasirakentamiselle tyypillisesti ruostumattomista materiaaleista valmistettuja ja lasivaihtoehdot edellä mainitun mukaisia.

Tuotteet valmistetaan aina tilauksen mukaisesti asiakkaan toivomilla mitoilla ja materiaaleilla.

 

Kaune

Kaune Ghost pinnoite

Säästä aikaa ja rahaa Kaune Ghost-pinnoiteella. Tämä on likaa hylkivä käsittelyaine, joka sopii erinomaisesti suihkulaseille. Kaune Ghostin lasikäsittely helpottaa suihkun lasien puhdistamista ja torjuu saippua, tahraa ja likaa. Kaune Ghost vähentää puhdistusaikasi jopa 90%.

Käsittelemätön lasi on huokoista ja sen seurauksena se imee erinlaista likaa, mikä tekee sen puhdistuksesta vaikeaa. Suihkulaseihin kertyy kivennäisainetta, vettä, shampoota, saippuaa, kehon rasvaa ja vaatii vahvoja pesuaineita, joka aiheuttaa lasin värjäytymistä.

Kaune Ghost on erittäin ohut läpinäkyvä lasipinnoite, joka tarttuu täysin pintaan ja joka suojaa lasin sekä vesi- että öljypohjaisia tahroilta. Pinnoite toimii kuten teflon-paistinpannu, puhdistus on helpompaa. Voit tarvittaessa pyyhkiä kostealla mikrokuituliinalla, miedolla pesuaineella tai etikalla. Ei tarvita vahvoja pesuaineita.

 

EDUT:

  • Lyhentää lasin puhdistusaikaa ja pitää lasit puhtaana pidempään
  • Erinomainen suojaus värjäytymistä vastaan
  • Yksi käsittely kerta kestää vuosia
  • Huolto vapaa
  • Sopii sekä uusiin että olemassa olevaan laseihin
  • Ympäristöystävällinen – ei tarvitse puhdistaa kovilla kemikaaleilla

Takuu 10 vuotta

  • Laajat testit ovat todistaneet Kaune Ghost pinnoitteen hyötyjä jo yli 10 vuoden ajan, joka mahdollistaa tuotteelle 10 vuoden rajoitetun takuun kaikille uusille lasipinnoille, kun niitä käytetään ammattimaisesti Kaune Ghost-ammattilaisen kanssa.
  • Jo käytössä oleville käsiteltäville lasipinnoille myönnetään myös viiden vuoden rajoitettu takuu.
  • Testitulokset perustuu 10 vuoden normaalikäyttöön ja testit on toteutettu TÜV Rheinland, Saksa.