Referenssit

Projekteja sadan vuoden kokemuksella

Sadan vuoden kokemus sekä rakennus- että laivansisustusalalla on tehnyt Kaunesta johtavimpia lasittajia Suomessa. Esimerkiksi Alvar Aallon Turun seudulle suunnittelemissa rakennuksissa on Kaunen tekemät lasitukset ja heloitukset. Viimeisimpänä jättimäisenä lasituskohteena toteutimme Dubain legendaarisen Burj Al Arab -luksushotellin lasitukset.

Toteuttamamme projektit puhuvat puolestaan. Tutustu referensseihimme!

Burj Al Arab Terrace, Dubai

Burj Al Arab Terrace on purjeen muotoisen, maailman ainoan seitsemän tähden hotellin Burj Al Arab Jumeirahin luksussaareke. Toteutimme saarekkeen kaikki sisustuslasitukset, ravintolan lasisen showkitchenin, saarekkeen ympäröivän 400 metrisen täyslasikaiteen sekä uima-altaille johtavan lasisillan.

Laurin talot -ohjelma (Mtv)

Laurin talot -ohjelmassa seurattiin, kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnitteli ja toteutti neljä Suomessa täysin ennen näkemätöntä taloa. Olimme mukana sarjassa toteuttamassa kohteiden lasityöt. Toteutimme myös Lauri Ylösen oman talon lasityöt (lasiseinät, peilit, suihkuseinät ja -ovet) makuuhuoneen yhteyteen rakennetulle kylpyhuone- ja saunaosastolle.

Birgitta Hernesaari, Helsinki

Birgitta Hernesaari on Helsingin Hernesaaressa sijaitseva veistoksellinen kahvilapaviljonki. Arkkitehtuuriltaan erityinen rakennus valmistui tuuliseen maisematilaan, mutta tuulen aiheuttamat haasteet kampitettiin hirsirunkoisten kappaleiden sekä Kaunen siirtolasiseinien, kokolasisten ovien ja lasikattojen avulla.

H-talo, Vaasan keskussairaala

Vaasan keskussairaalan H-talossa on hyödynnetty laajasti Kaune Smartglass™ -älylaseja esimerkiksi leikkaussalien ja potilashuoneiden laseissa. Sisätilojen älylasit ovat paloturvallisia paloseiniä. Kaune toteutti myös sairaalan näyttävät lasi- ja alumiinityöt.

Piikkiö works: Costa Smeraldan hyttien lasityöt

Olimme mukana toteuttamassa italialaisen Costa Cruisesin laivan, Costa Smeraldan hyttien kehyspeilit ja suihkuseinät. Suihkuseiniin toteutettiin gradienttihäivytyspuhallus.

Projektin laajuus oli 7000 kehyspeiliä ja 2500 suihkuseinää.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on legendaarinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Toteutimme hotellihuoneiden häivytyslasiseinät ja peilit.

Hotel with Urban Deli: Sveavägen, Tukholma

Palkittu Hotel with Urban Deli on Tukholmassa sijaitseva huippumoderni ja rento luksushotelli. Toteutimme hotellihuoneiden valopeilit, hiekkapuhalletut suihkuseinät sekä lasiseinät liukuovella.

TUI Cruises, Mein Schiff 1

Suomalaisen laivanrakennuksen taidonnäyte, risteilyalus TUI Cruises Mein Schiff 1 valmistui huhtikuussa 2018 Meyerin Turun telakalla. Toteutimme muun muassa aluksen lasiportaikon kaidelasit sekä lasiaskelmat.

Viking Grace Spa & Wellness

Vihreitä arvoja kunnioittava risteilyalus M/S Viking Grace liikennöi iltaisin Turku-Tukholma-reittiä. Toteutimme sekä Viking Gracen Spa & Wellness -osaston kuin laivan muidenkin tilojen lasityöt. Spa & Wellness -osastolle tehtiin muun muassa lasiseinät, peilit, suihkuseinät ja palolasiovet.