Referenssit

Monipuolista alumiinirakentamista

Tutustu aikaisemmin toteuttamiimme alumiinirakenteisiin liittyviin projekteihin!

Marasi Business Bay Water Homes, Dubai

Toteutimme kymmenen kelluvan huvilan kaikki ikkunoiden ja ovien alumiinirakenteet sekä sisustuslasityöt Dubain Marasin Business Bayssa. Alumiinirakenteina hyödynnettiin Schücon tuotteita. Huviloiden ulkopuolelle toteutettiin myös upea tolpaton lasikaide.

 

Floating villa: Abu Dhabi

Olimme mukana toteuttamassa Abu Dhabissa sijaitsevaa, Dubain sheikille rakennettua Floating Villa -luksushuvilaa. Vastasimme 6000-neliöisen, 80 metriä pitkän ja 25 metriä leveän huvilan kaikkien ikkunoiden ja ovien alumiinirakenteista ja lasituksista sekä huvilan sisustuslasitöistä. Alumiinirakenteet toteutettiin Schücon tuotteilla.

H-talo, Vaasan keskussairaala

Vuonna 2018 valmistunut Vaasan keskussairaalan H-talo on hyvä esimerkki Kaune Smartglass™ -älylasin hyödyntämisestä leikkaussalien ja potilashuoneiden ikkunoiden toteutuksessa. Toteutimme Vaasan keskussairaalan H-talon kaikki alumiini- ja lasirakenteet. Sairaalan sisätilojen älylasirakenteet valmistettiin paloturvallisiksi paloseiniksi.

Gatorade center

Suurten yleisötapahtumien järjestyspaikka ja HC TPS:n kotihalli Gatorade Center tunnetaan Kaunen toteuttamasta suuresta lasijulkisivusta. Entrance-jättilasiseinän lisäksi Kaune on toteuttanut kaikki Gatorade Centerin sisä- ja ulkopuolen lasi- ja alumiinirakenteet.

Ravintola Brasserie, Regatta SPA Hotel, Hanko

Olimme mukana Hangossa sijaitsevan Regatta SPA Hotelin Ravintola Brasserien uudistamisessa. Toimitimme Ravintola Brasserien lasikattojen ja avattavien lasiovien alumiini- ja lasirakenteet.

Yhteistyökumppanit

  • Sapa
  • Am security
  • Aluprof