Alumiinijärjestelmät

Laadukkaat alumiinirakenteet varmistavat kiinteistön energiatehokkuuden

Alumiini on pitkäikäinen ja luja rakennusmateriaali, jota hyödynnetään muun muassa rakennusteollisuudessa, laivanrakennusteollisuudessa ja autoteollisuudessa. Alumiini kestää erinomaisesti korroosiota, säätiloja ja UV-säteilyä – siksi se valitaan yhä uudelleen ja uudelleen rakennusmateriaaliksi ympäri maailmaa.


Floating villa – Dubai

Alumiinirakenteet mittojen mukaan

Valikoimistamme löydät energiatehokkaat alumiinirakenteet kuten ovia, ikkunoita, julkisivuja ja lasikattoja varten. Alumiinirakenteet yhdistettyinä monitoimilaseihin takaavat erinomaisen auringonsuojan ja lämmöneristyksen (U-arvo). Valmistamme rakenteita myös erikoisominaisuuksilla kuten murto- sekä palosuojattuna. Hyödynnämme työssämme Sapa Selection ja Aluprof alumiiniratkaisuja.

Nostoliukuovi pitää vettä ja lämpöä

Kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tällä hetkellä eräänä suosikkituotteena on nostoliukuovi, joka on kevyt avata, ja joka mahdollistaa jopa 3000 x 3000 mm avautuvan aukon. Nostoliukuovessa on erittäin hyvä vedenpitävyys ja lämmöneristys. Se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi terassin oveksi, jonka ollessa avoinna, terassin sisä- ja ulkotila ikään kuin sulautuvat yhteen.

Kysy lisää alumiinijärjestelmistä »

Kaune

Ikkunat

Alumiini on luotettava ja pitkäikäinen materiaali kaikenkokoisiin ikkunoihin. Alumiini-ikkunat valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan ja voidaan toimittaa sekä avattavina että kiinteinä, ja valmiiksi lasitettuina, mikäli asiakas näin haluaa.

Kaune - ADMARES Water Homes

Ovet

Alumiiniovet ovat kevytkäyttöisiä ja ne pysyvät hyvinä pitkään. Kuten alumiini-ikkunoissa, alumiiniovissammekin on lukuisia pintakäsittelyvaihtoehtoja sekä mahdollisuus toimittaa ovet valmiiksi lasitettuina.

Liukuovet

Liukuovi ovat toimiva ja suosittu sisäoviratkaisuu suuriin ja pieniin tiloihin. Liukuovet jakavat tilan tyylikkäästi, ne tekevät huoneesta hetkessä avaramman ja samalla lattiapinta-ala kasvaa. Toimitamme liukuovet asennettuina ja lasitettuina, mutta voit halutessasi asentaa tuotteet myös itse.

Kaune - Gatorade Center

Julkisivuseinät

Lasinen julkisivu on näyttävä ratkaisu, joka antaa kiinteistöstöstä arvokkaan ja modernin vaikutelman. Lisäksi se tuo tilaan paljon luonnonvaloa ja avaruutta. Lasijulkisivuun on mahdollista sisällyttää avattavia ikkunoita ja ovia.

Lasikatot

Lasikatto on upea ratkaisu, jonka kautta rakennuksen sisälle tulvii runsaasti luonnonvaloa. Lasikatto parantaa kiinteistön viihtyisyyttä ja luo avaran vaikutelman. Se on kaunis valinta pieniin ja suuriin rakennuksiin.

Terassilasitukset

Terassin lasittaminen tuo paljon käyttömukavuutta asukkaille sekä lisäarvoa itse rakennukselle. Lasituksen ansiosta oleskelutilat laajenevat sisätilan ulkopuolelle ja terassia on mahdollista käyttää jopa talviaikaan. Terassilasitus vähentää ympärivuotisesti tuulen, sateen, pölyn ja melun terassille aiheuttamia haittoja.