Kaune High Performance ovet

Saranaovet

Tämä tulee mieleen ovesta. Saranaovi. Perinteitä voi kunnioittaa monella tavalla, ja me kunnioitamme niitä tarjoamalla kestävät ja tyylikkäät saranaovet kaikkiin tarkoituksiin.

Alumiiniovet ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Alumiiniovemme perustuvat 86 mm profiiliin, ne ovat ilmanpitävyydeltään standardin EN 12207 mukaan luokkaa 4 (Extreme) ja niiden äänieristystaso on huippuluokkaa ollen Rw 44 dB. Lämmöneristystä mittaava U-arvon on jopa 0,9 ollen nykyisten rakennusvaatimusten mukaan erittäin hyvällä tasolla. Kiinteistön lämmityskulut pysyvät kurissa. Peruseristyksenä on 42 mm lasikuituvahvisteinen polyamidilista. Alumiiniovemme ovat kaunis, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu, jos pidät minimalistisesta tyylistä, joka kestää kotimaiset sääolosuhteet vuosikymmenten ajan.

Saranaovemme on valmistettu Hydro Reduxa -ratkaisun mukaan, jolloin alumiinin tuotannossa käytetty sähköenergia on tuotettu pelkästään uusiutuvia energialähteitä käyttämällä. Näin tuotetun alumiinin hiilijalanjälki on merkittävästi ei-uusiutuvia energialähteitä hyödyntävää valmistusta pienempi. Alumiiniovi on vihreä valinta.

Taittoseinä

Taittoseinä on kätevä ratkaisu vaikkapa terassioveksi. Pieneen tilaan pakkautuva, mutta suuren aukon täyttävä ovi mahdollistaa monipuoliset ratkaisut kulkuratkaisut.

Taittoseinät on rakennettu erittäin jämäkästä 86 mm alumiiniprofiilista, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Peruseristyksenä on 42 mm lasikuituvahvisteinen polyamidilista. Toimitamme taittoseinät 3-7 -osaisina kokonaisuuksina. Kätisyys on vaihdettavissa avaussuunnan osalta, eli seinä voi aueta ulos tai sisään. Taittoseinien ilmanpitävyysluokitus on 4 standardin EN 12207 mukaan, ja niiden U-arvo on jopa 0,9 ja näin ollen nykyrakennussäädännön vaatimukset erittäin hyvin täyttävä. Taittoseinät ovat saatavissa seinään kuin seinään, ja maksimimitat ovat puiteleveyden suhteen 1100 mm ja korkeuden osalta 2750 mm.

Taittoseinät valmistetaan Hydro Reduxa -ratkaisun mukaisesti, minkä ansiosta taittoseinien valmistuksessa käytetyn alumiinin hiilijalan jälki on pieni. Hydro Reduxa -menetelmällä valmistetun alumiinin tuotannossa on käytetty vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, jolloin valmiin metallin hiilijalanjälki on saatu puristettua murto-osaan perinteisiin valmistusmetodeihin verrattuna. Alumiininen taitto-ovi on vihreä valinta

Liukuovet

Liukuovi on kätevä tilanjakaja, mutta se soveltuu käytettäväksi myös esimerkiksi terassiovena. Alumiinisten liukuovien termiset ominaisuudet ovat ilmanpitävyyden ohella huippuluokkaa, minkä johdosta lämmityskustannukset laskevat ja asumismukavuus kohenee. Liukuovet on saatavana yksi- ja kaksikiskoisena. Kaksikiskoinen ratkaisumme on saatavana yhdellä tai kahdella ovilehdellä. Alumiinisten liukuovien perustuu 160 mm leveään eristettyyn karmirakenteeseen, jonka päälle on laskettu 70 mm syvä ovilehti. Liukuoven pyörästö varmistaa, että liu’utus on helppoa ja vaivatonta. Avauskahvan mekanismi nostaa ovea hieman, jolloin ovi nousee pyörilleen ja sitä on helppo liikuttaa.

Alumiiniset liukuoviratkaisumme perustuvat Hydro CIRCAL -ratkaisuun, jonka puitteissa valmistetussa alumiinissa on aina vähintään 75 % kierrätysalumiinia. Tämä laskee metallin hiilijalanjälkeä merkittävästi. Hydro CIRCAL -menetelmällä tuotetun alumiinin valmistukseen on mennyt 95 % vähemmän energiaa, kuin malmista valmistetun alumiinin valmistukseen, ja valmistuksen hiilidioksidipäästöt on painettu minimiin, kun verrataan globaaliin alumiinituotantoon. Alumiininen liukuovi on vihreä valinta.

Nosto 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras id nunc ornare, suscipit leo at, interdum urna. Praesent non magna sit amet nunc dapibus ultrices.

Nosto 2

Nam erat sapien, posuere nec nisi et, cursus cursus sapien. Praesent non magna sit amet nunc dapibus ultrices.

Nosto 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras id nunc ornare, suscipit leo at, interdum urna.