Palvelut

Laivasisustustyöt pitkällä kokemuksella

Laivasisustus on yksi merkittävimmistä osaamisalueistamme – olemmekin tehneet laivasisustusten lasitustöitä jo 1940-luvulta lähtien, aina loistoristeilijöistä autolauttoihin. Laivasisustustöiden lisäksi toteutamme laivateollisuudelle myös sertifioituja palorakenteita sekä korjauslasitustöitä.

Kysy lisää laivateollisuuteen liityvistä palveluistamme »

Sertifioidut palorakenteet

Tuoteperheeseemme kuuluu B-15 luokan lasiovi ja -laipio, A-30 ja A-60 luokkien paloturvarakenteet sekä Butt joint -seinät. Tuotteet koostuvat kevyistä alumiinirungoista sekä kirkkaista palonsuojalaseista. Laseja on mahdollisuus muokata ja koristella asiakkaan toiveiden mukaan. Tutustu lisää KauneMarine.com »

Laivasisustustyö

Laivan sisustustyöt ovat merkittävä osa toimintaamme. Olemme tehneet erilaisia projekteja sekä uudis- että korjauslaivoihin jo 1940-luvulta lähtien. Erikoisosaamistamme ovat ylellisten risteilyalusten sertifioidut palorakenteet, ravintolat, sauna- ja kylpylätilat sekä muut sisustustyöt.

Korjauslasitus

Korjauslasitukset

Olemme erikoistuneet rakennus- ja laivanrakennusteollisuuden korjauslasitusten lisäksi myös laivojen ulko- ja sisälasitusten uusimiseen. Toimitamme lisäksi lämmitettäviä- sekä muita erikoislaseja. Sähkölämmitteinen lasi mahdollistaa läpinäkyvyyden vuoden ympäri ja ehkäisee kätevästi lasin huurtumisen.